Portfolio

een selectie van mijn werk.

 

Tijdschrift ei

 


Via via kreeg ik te horen dat de illustrator van Tijdschrift Ei was uitgevallen en dat er last-minute iemand nodig was om een kleine illustratie te maken bij een gedicht. Ik heb deze opdracht direct aangenomen en heb toen op mijn tablet een tekening gemaakt in Photoshop voor dit online tijdschrift.

academie van de stad


Tijdens mijn werkperiode voor Academie van de Stad als studentbeheerder heb ik verschillende reclame uitingen ontworpen zoals flyers, posters en visitekaartjes. Bovendien heb ik social media bijgehouden.

WNKL, supermarkt van diensten


Tijdens mijn vorige studie heb ik stage gelopen bij WNKL. Hier heb ik mee gewerkt aan de vorm die WNKL moet gaan krijgen in de toekomst en onderzoek gedaan naar de doelgroep. Bovendien heb ik gewerkt aan de vormgeving van de aankomende website.

Thordar

 


Bij Thordar heb ik geleerd  data om te zetten in beeld. Ik heb hier mijn liefde voor het maken van Infographics ontdekt. Verder heb ik banners en andere reclame uitingen vormgegeven voor websites en tijdschriften. Ook heb ik logo's ontworpen, websites bijgehouden en huisstijlen ontwikkeld.

Bewonerscommissie J.a.N.


Voor de bewonerscommissie heb ik flyers, posters en ander promotie materiaal ontworpen. Bovendien heb ik social media bijgehouden en mee gewerkt aan het bereiken van de doelgroep.

Café de afdeling

 


Tijdens mijn werkperiode als barkeepster voor Café de Afdeling kreeg ik de vraag om een poster te ontwerpen voor een feest. Ik ontving goede reacties en ben toen meerdere posters en flyers gaan ontwerpen voor verschillende feesten. Hier heb ik geleerd om te werken met print media.

School opdrachten

 


Ik heb verschillende korte video's opgenomen en bewerkt, websites ontwikkeld, huisstijlen ontworpen, gefotografeerd, tijdschriften vormgegeven en onderzoek gedaan naar doelgroepen.

Overig

 


Voor vrienden en familie maak ik regelmatig visitekaartjes, posters, feestkaarten, menukaarten en nog veel meer.