Skills

 

In de afgelopen jaren heb ik veel nieuwe bruikbare vaardigheden geleerd. Zo kan ik goed overweg met Adobe Illustrator, Photoshop, Indesign, Premiere Pro en Muse. Ik heb een voorliefde voor het verwerken van data in beeld. Infographics zijn dan ook een van mijn specialiteiten. Daarnaast word ik ook altijd enthousiast van het onwerpen van huisstijlen en communicatie voor bedrijven en particulieren. Dit is ook terug te zien in mijn stage-ervaringen en verschillende projecten die ik in de afgelopen jaren heb uitgevoerd (zie mijn portfolio).

 

 

Beweegredenen

Verder ben ik ontzettend gemotiveerd in wat ik doe omdat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Mijn energie haal ik uit mensen die een leuk idee hebben en hulp nodig hebben om hier een creatieve vorm aan te geven. Voor mijn gevoel zijn er zoveel mooie idee├źn die niet van de grond komen, hier wil ik verandering in brengen. Dit is dan ook een van de beweegredenen waarom ik als freelancer aan de slag ben gegaan.

Ontwikkeling

 

Zelfontwikkeling staat centraal. In mijn vrije tijd ben ik bezig met het leren van nieuwe bruikbare vaardigheden die mij op weg zullen helpen nog betere en mooiere dingen te maken. Momenteel ben ik bezig met het onder de knie krijgen van programmeren zodat ik in de toekomst creatieve websites kan maken. Ook zal tekenen altijd een belangrijke rol in mijn leven spelen, waarin ik mezelf wil blijven uitdagen.

 

 

 

 

 

Eerlijkheid

Als ik met mensen samenwerk is het voor mij belangrijk dat er een klik is en dat het contact eerlijk en oprecht is. Ik zal altijd aangeven wanneer ik niet in staat ben om iets te realiseren. Als dit het geval is dan help ik je uiteraard graag met het koppelen aan iemand die dit wel kan doen. Eerlijkheid duurt immers het langst.

Riwka Mevissen

Mijn naam is Riwka Mevissen en ik studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast mijn studie werk ik als freelance vormgever. Ik heb mijn diploma als Interactief vormgever sinds 2014.

 

 

Wat kan ik voor je doen?
Met mijn (studie-)achtergrond, creativiteit en interesses zet ik concepten om in tastbare content. Ik denk altijd met je mee, probeer tot in detail uit te pluizen wat je precies voor ogen hebt, en neem jouw feedback mee in mijn ontwerpproces. Zo komen wij samen tot een mooi eindresultaat, of dit nu een infographic, een website of een huisstijl is!

Elevator Pitch